Nyhetsknapp2 Webshop
We guide you to successful analyses
OK

Dags att förändra hur vi gör kemiska reaktioner - Mya 4 Reaktions Station:

Dag att förändra hur vi gör kemiska reaktioner - Mya 4 Reaction Station:
En reaktionsstation med obegränsade möjligheter
• 4 oberoende reaktionszoner
• Magnetisk/propelleromrörning
• Alla zoner kan användas I -30 ° C till +180 ° C (oberoende av varandra)
• Kärlstporlek:2 ml – 400ml
• Mjukvarukontrollerad

MYA4Kemister kommer kunna bli mer produktiv än någonsin tidigare, eftersom brittiska tillverkaren Radleys lanserar sin nya Mya 4-reaktionsstation.
Mya 4 är en 4-zonig reaktionsstation som erbjuder exakt uppvärmning, aktiv kylning, individuellt på de 4 zonerna, mjukvarukontroll och dataloggning för obevakade kemiska reaktioner.
Den nya reaktionsstationen möjliggör flera experiment med individuell styrning i ett enda kompakt benchtopsystem. Mya 4 ger ultimat flexibilitet: oberoende kontroll över 4 zoner, med aktiv kylning och uppvärmning från -30 ° C till +180 ° C, ett brett urval av kärl från 2 ml till 400 ml och magnetisk eller propelleromröring.
Den mångsidiga reaktionsstationen tillåter användare att ha mer kontroll över sin kemi än någonsin tidigare. 24/7 obevakad mjukvarukontroll ökar säkerheten och produktiviteten samtidigt som man reducerar manuella fel för bättre reproducerbarhet och precision.
Den intuitiva pekskärmen Control Pad innebär att kemister kan ställa experimentella profiler för varje enskild zon, ställa in säkerhetsgränser, visa realtidsresultat och mycket mer med ett lättanvänt gränssnitt som automatiskt loggar alla data i en exportabel CSV formatera.
Användare kan välja den valfria Mya PC Control Software, som möjliggör integration och kontroll över flera enheter som sprutpumpar, balanser, vakuumpumpar och pH-sensorer etc. på en skärm. Experimentella recept och detaljerade rapporter kan exporteras och delas med allt från en dator.
Mark Radley, VD för Radleys, ser fram emot att se hur Mya 4 kan dramatiskt förbättra kemi produktivitet:
"Vårt team av expertingenjörer och kemister har försökt lösa problemet med multi-tasking kemi med Mya 4.
Systemet är utformat så att en eller flera användare kan självständigt köra experiment i 4 zoner, var och med mycket olika parametrar.
Säkrare och mer produktiv kemi är kärnan i allt vi gör på Radleys. Mya 4 tillåter också att kemister loggar och kontrollerar experiment automatiskt. Förbättra säkerheten, reproducerbarheten och reducera manuella fel.
Mya 4 är en flexibel och mångsidig reaktionsstation som gör det möjligt för kemister att enkelt hantera komplexa flerstegs- och multienhetsexperiment. Vi ser fram emot att möjliggöra ökad produktivitet i kemisk forskning. "

För mer information om den nya Mya 4 reaktionsstationen : KLICKA HÄR


PRETECH INSTRUMENTS
Mikael Hollmark
VD