Nyhetsknapp2 Webshop
We guide you to successful analyses
OK

Extrajobb under studierna

Kalibrera våra kunders Pipetter

Våra kunder skickar regelbundet in sina pipetter till oss för servicegenomgång och kalibrering. Vår målsättning är att kunden skall ha tillbaka pipetten inom en vecka.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara.

Service och kalibrering av Pipetter framförallt från Gilson.

Jobbet skall utföras när vi fått in pipetter och är således väldigt fritt och kan utföras egentligen när som helst, men med de ramar att kunden skall ha tillbaka pipetten inom en vecka. I snitt räknar vi med att arbetet tar mellan 5-10 timmar per vecka med toppar före semestern och årsskiftet. Man kan dela upp jobbet så att man behöver inte sitta en hel dag eller kväll utan det går även bra att ta kortare tider.

Vi tror att du är kemi- eller biokemistuderande eller liknande med lab.erfarenhet. Du är bra om du har egen erfarenhet av pipettering, dock inget krav. Du kommer att arbeta mycket självständigt efter en inlärningsperiod. Du måste vara noggrann och tålmodig.

Start: Så fort som möjligt.
Tjänsten är timanställning vid behov, i snitt 5-10 timmar per vecka men med variationer.

Låter detta intressant så skicka ett mail med kort beskrivning om dig själv.
Kontakt:
Mikael Hollmark 08-92 00 09 eller 0736-330 312
mikael.hollmark@pretech.nu

Pretech Instruments har funnits i 19 år och säljer analysutrustning företrädelsevis till läkemedelsföretag, sjukhus och universitet. Vi är 7 anställda och sitter i egna lokaler på Sollentunavägen 128, i närheten av Sollentuna Centrum. (5 minuter från pendeltågsstationen)