Nyhetsknapp2 Webshop
We guide you to successful analyses
OK

TEAM PRETECH - VI CYKLAR FÖR LIVET

TEAM PRETECH
VI STÖDJER PROSTATACANCERFORSKNINGEN.
Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform. En tredjedel av de män i Sverige som drabbas av cancer drabbas av just prostatacancer. Varje dag får 27 män diagnosen prostatacancer och idag lever 100 000 med sjukdomen
- Dels är det, som sagts den vanligaste cancerformen för män och dels är några av Pretech Instruments största kunder just cancerforskningen på olika forskningsställen i Sverige.
-Att vi skulle stödja cancerforskningen var något vi alla var överens om i teamet, och eftersom vi bara är killar föll det sig naturligt att det blev just prostatacancerforskning säger Mikael Hollmark VD och ägare av PRETECH INSTRUMENTS.
-Mitt företag kommer skänka 5 kr per cyklad mil, av varje deltagande teammedlem, i de lopp som vi ställer upp i under 2017.
Dessutom kommer mitt företag skänka 2 kr per såld pipett under 2017.

Vill du komma till vår insamling för prostatacancerforskningen: KLICKA HÄR

Prostatacancerförbundet
Prostatacancerförbundet är en riksorganisation med 26 regionala och lokala patientföreningar som verkar för ökad kunskap om prostatacancer.Vi driver även påverkansarbete för en bättre prostatacancervård och stödjer forskning och utveckling genom en egen fond - Fonden mot prostatacancer.
Läs mer på: www.prostatacancerforbundet.se